Hampshire Hotels aan de kust

Actief aan de kust!

Het strand nodigt uit tot luieren op een strandlaken en het lezen van een boek. Liever meer actie? Dan heeft de kust ook genoeg te bieden:

Kitesurfen

Wind, zee, vlieger en een board. Dat zijn alle benodigdheden voor een kitesurfavontuur. Deze extreme sport groeit nog steeds in populariteit en kan in bijna elke kustplaats worden beoefend. Met de juiste begeleiding heeft u de basis zo onder de knie.

Blokarten

Zeilen op het zand kan met een blokart. In een lichte, lage buggy vliegt de bestuurder met soms wel zestig kilometer per uur over het strand.

Suppen

Bij stand up paddling, oftewel ‘supping’, staat u op een board en beweegt u zich al peddelend voort. Alles draait om evenwicht. Op rustig water zonder stroming is dat al een hele uitdaging, laat staan in de branding.

Strandyoga

Na kilometers wandelen of fietsen snakken uw spieren ernaar om gestretcht te worden. Wat is dan lekkerder dan een yogasessie met uitzicht op de branding? Met blote voeten in het zand en de zilte zeelucht om u heen, stroomt de ontspanning door uw lijf.

Speedminton

De speeder, de shuttle die bij deze racketsport wordt gebruikt, is zwaar genoeg om de pittige zeewind te weerstaan. Een net is niet nodig, dus twee spelers, twee rackets en de speeder zijn voldoende voor een flink potje zweten.

 

Overnachten aan de kust? Check-in bij een Hamsphire Hotel aan de kust.