Wellness bij Hampshire Hotel - La Grande Cure

Bubbelen met uitzicht

’s Ochtends een verfrissende duik in het zwembad, en een ontspannende spasessie om de dag af te sluiten… U voelt zich weer helemaal opgeladen na een bezoek aan Hampshire Hotels.

Na een flinke dosis buitenlucht en groene vitaminen is het tijd voor een heel ander soort ontspanning. Laat u in een warme buitenjacuzzi zakken om te genieten van het mooiste uitzicht over de Belgische Ardennen.

Hampshire Hotel - La Grande Cure
Hampshire Hotel – La Grande Cure

In de groene valleien met de kronkelende riviertjes Ourthe en Aisne wanen natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en golfers zich in het walhalla. In deze rustieke omgeving midden in de heuvels ligt het sfeervolle Hampshire Hotel – La Grande Cure. Daar heet het Nederlands-Deense echtpaar Hélène en Tim Christensen zijn gasten al sinds 1999 van harte welkom.

Terwijl Hélène u met haar gastvrijheid in de watten legt, zorgt Tim voor een voortreffelijke maaltijd. Hij kookt niet à la carte, maar bereidt elke dag een ander meergangenmenu, met onder meer seizoensproducten uit de Ardennen. Dat dat niet alleen bij hotelgasten in de smaak valt, blijkt uit de vele bezoekers uit de omgeving. In de wijde omtrek staan de kookkunsten van Tim hoog aangeschreven.

In het wellnesspaviljoen op de heuvel achter het hotel, zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals een sauna, om compleet tot rust te komen. Beautybehandelingen en massages zorgen eventueel voor extra ontspanning. Na een verhittende saunasessie, kunt u op het houten terras in de buitenlucht afkoelen, voordat u onder de koude douche springt. En daarna is het tijd voor een dutje in een van de ligstoelen. Of misschien wilt u juist verder relaxen in de buitenjacuzzi? In beide gevallen kijkt u uit over de adembenemende, weidse groene vallei.

Kijk voor meer informatie op: Hampshire Hotel – La Grande Cure