Hampshire Hotel - Babylon Den Haag

Meeting op maat

Op locatiejacht voor een vergadering of een training? Denk dan eens aan de  unieke zalen van Hampshire Hotels.

Hampshire Hotels heeft het grootste aanbod van hotels door heel Nederland. De kans is dan ook groot dat er een locatie tussen zit die perfect past bij de wensen van alle deelnemers aan een bijeenkomst. Vergadering? Een brainstormsessie of een meerdaagse conferentie? Een workshop?

Er zijn volop zalen, die geschikt zijn voor twee tot 2500 personen.

De vergaderruimten zijn altijd gunstig gelegen en goed bereikbaar, met zowel de auto als het openbaar vervoer. De modernste audiovisuele middelen, gratis Wi-Fi en voldoende parkeergelegenheid zorgen er verder voor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Over de kosten bestaat geen onduidelijkheid, want alle Hampshire Hotels hebben een uniform vergaderaanbod met een consistente en heldere prijsopbouw.

 

Ontspannen brainstormen

Vergaderen bij Hampshire Hotels betekent meer dan alleen een ruimte huren. Medewerkers geven advies op maat en zijn continu aanwezig om de dag in goede banen te leiden. Van tevoren kunnen ze ook zorgen voor bijvoorbeeld gastsprekers, een shuttleservice of outdooractiviteiten voor teambuilding.

Een hapje eten? Uitgebreid borrelen? In de restaurants kunnen de deelnemers heerlijk lunchen en gezellig natafelen. En uiteraard kunnen ze ook blijven overnachten.

Hampshire Hotel – Plaza Groningen
Hampshire Hotel – Plaza Groningen

Of het nu om een paar mensen gaat, of juist om een heel grote groep: er zijn volop zalen te vinden die passen bij de behoeften van het gezelschap. Bijvoorbeeld in Hampshire Hotel – Plaza Groningen, vlak bij het Hoornse Meer. Het hotel is gevestigd in een markant gebouw dat in de jaren negentig dienstdeed als trainingslocatie voor KPN. Nog steeds is het ingericht op vergaderingen en conferenties. Zo heeft het hotel tien indrukwekkende zalen, twee conferentiezalen en een auditorium met foyer voor groepen tot 400 personen.

Meer ruimte, tot 2500 mensen, nodig? Dan zijn de Vlinderzaal en de Hondsrugzaal van Hampshire Hotel – Emmen ideaal. Hier bevinden zich overigens ook dertien kleinere zalen, voor als de groep zich opsplitst. En onder meer zzp’ers kunnen er gebruikmaken van het speciale Meet-Up & Go-vergaderconcept: ze kunnen een ruimte kort gebruiken, voor bijvoorbeeld buitenshuis overleg met opdrachtgevers. Dat staat wel zo professioneel! Handig: er wordt dan niet betaald per (dag)deel, maar per uur.

Hampshire Hotel – Emmen
Hampshire Hotel – Emmen

Eveneens aan te bevelen voor een meeting: het super-de-luxe, klassieke Hotel & Spa Savarin – Hampshire Classic in Rijswijk. In de zeven zalen, met een capaciteit tot 285 mensen, zijn complete vergaderarrangementen mogelijk, inclusief bijvoorbeeld lunch of diner. Binnen vijftien minuten rijden ligt het strand van Scheveningen of Kijkduin: ideaal om daar uit te waaien na een dag intensief brainstormen.

Hotel & Spa Savarin – Hampshire Classic
Hotel & Spa Savarin – Hampshire Classic

Opperste concentratie

In het centraal gelegen Hampshire Hotel – Newport Huizen zijn zeven verschillende vergaderzalen beschikbaar, waar twee tot 150 personen in kunnen. Op zoek naar extra privacy? Kies dan voor het Penthouse. Met een prachtig uitzicht op het Gooimeer kan hier in alle rust worden vergaderd.

Hampshire Hotel - Newport Huizen
Hampshire Hotel – Newport Huizen

Voor opperste concentratie zorgen ook de prachtige bossen rondom Hampshire Hotel – Mooi Veluwe. In elf zalen kunnen twee tot 250 personen daar soepel en inspirerend overleggen.

Hampshire Hotel - Mooi Veluwe
Hampshire Hotel – Mooi Veluwe

En wat te denken van inspiratiesessies zowat ín de duinen? Hampshire Hotel – Jan van Scorel biedt, naast verschillende inpandige vergaderruimtes, met de luxe vergadergelegenheid Villa ‘An Duin de perfecte locatie voor groepen tot achttien personen. De vergadervilla ligt aan een duinpad, een duinwandeling in de pauze zorgt voor wat ontspanning.

 

Zaal boeken?

Bij Hampshire Reservations, hét centrale zakelijke servicepunt, staan medewerkers voor u klaar om te helpen met het samenstellen van bijvoorbeeld een vergadering, een training, een seminar, een groepsreservering of een evenement vanaf tien personen. Ze geven persoonlijk advies en versturen binnen vier uur een offerte op maat.

Telefonisch te bereiken via: 020-520 55 55

lokaal tarief, geopend op werkdagen tussen 08.00-18.00 uur) of stuur een e-mail: reservations@hampshire-hotels.com

 

Interesse in vergaderen bij Hampshire Hotels?